Želite li bolje upoznati sami sebe? Osvijestiti vlastite obrasce ponašanja i skrivene strahove? Postati hrabriji, odlučniji i svjesniji svojih riječi, rečenica i ponašanja? Prisjetiti se lijepih i onih manje lijepih trenutaka i ispričati svoju životnu priču?

Upisi u tijeku!

Za razliku od autobiografije koja govori isključivo o događajima iz prošlosti, u logoterapijski vođenim autobiografskim susretima počinje se od daleke prošlosti, a završava u budućnosti. Potaknuti na razmišljanje: „Što poslije nas ostaje?” sagledavamo vlastiti život iz šire perspektive. Uvid u širu sliku i kontekst vlastitoga postojanja otkriva nam mogućnosti, ali i odgovornost i slobodu življenja jedinstvenog i neponovljivog života koji ostavlja trag.

U otkrivanju puta kojim idemo ili bismo trebali ići pomaže nam i put kojim smo došli do mjesta na kojemu se sada nalazimo. Upoznajući svoje pretke, bliske i daleke, njihov način prolaženja kroz životne izazove, kao i  priče te vrijednosti koje su prenošene i ponavljane generacijama, rasvjetljavamo vlastite vrijednosti i obrasce ponašanja.

Vođena autobiografija nije terapija, međutim učinci su blagotvorni jer mijenjaju sudionike dajući im novu perspektivu, širi pogled i bolje razumijevanje prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.

Kome je namijenjena: svim osobama starijima od 30 godina

Koliko traje: 9 susreta, jednom mjesečno – termini po dogovoru

Gdje se održava: VIDA perfecta, Gorjanska 26 / 1. kat, Zagreb

Broj polaznika: 3 – 5

Voditeljice:

  • Vedrana Nucak mag.cin, logoterapeut i predavač na DOBRO Institutu za logoterapiju, obrazovanje i savjetovanje
  • Sonja Karlović Jurakić, polaznica završne godine Programa izobrazbe na DOBRO Institutu za logoterapiju, obrazovanje i savjetovanje

Cijena: 560 eura (mogućnost obročnog plaćanja), za plaćanje odjednom dobivate jedno individualno logoterapijsko savjetovanje u vrijednosti od 50 eura.

Postoji mogućnost održavanja on-line i individualnih susreta prema dogovoru.

Rad u skupini – prednosti: bogata razmjena iskustava, poticajan grupni proces

Individualni rad – prednosti: puno prostora za osobni rad, potpuna diskrecija

Radujemo se Vašem dolasku!

Za dodatne informacije i prijave molimo, javite se na mail:

vedrana@vida.com.hr

s.jurakic@gmail.com

ili  na mob.: +385 98 31 87 98 (Vedrana)

PRIJAVNICA

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.